dinsdag 19 mei 2009

Aankondiging: Project Matchine!

Dit is een vooraankondiging van een nieuw project dat ik onlangs gestart ben. Een methode die op basis van jouw interesses tips geeft. Bijvoorbeeld welk boek je leuk vind, of naar welke film je zou moeten kijken.

Momenteel is het nog in een prille fase, maar je kan het project volgen door een programma te installeren welke ik hiervoor gemaakt heb:

http://apps.henrikoppen.nl/MatchineClient/publish.htm

Let op! Het werkt je computer bij met wat updates zodat de meest recente versie van het Microsoft .NET geïnstalleerd wordt. Dit is in feite onderdeel van je besturingssysteem en kun je gewoon doen. Dan wordt de tool geïnstalleerd. Daar kun je een gebruikersaccount aanmaken. Instructies zijn momenteel nog niet voorhanden maar zullen snel volgen.

Heb je vragen, neem dan contact met me op. Deze tekst wordt de komende dagen bijgewerkt.

Dit is een project waar ik al jaren mee rondloop en waarvan ik geloof dat het iets bijzonders is!