woensdag 30 maart 2011

Mijn eerste iPad2 moment

Vandaag heeft de iPad 2 zijn eerste dienst bewezen en wel middels FaceTime (een videobel service van Apple). Met Skype kun je gratis videobellen, maar de service moet lopen om actief te zijn en dat is vaak niet het geval op een iPad. Dus al “draait” er niets op mijn iPad2 als iemand mij belt gaat ie gewoon voer. Doordat de iPad2 2 camera’s heeft kun je dus bijvoorbeeld hiermee (gratis) bellen naar iemand met een Mac OS of iPhone 4.

Vanochtend deed ik dat dus naar mijn Dick Koers, ik had namelijk een probleem om ergens in te loggen. Met 1 druk op de knop keek hij ook even op mijn scherm mee en zag direct het probleem, een detail welke ik in mijn communicatie per mail niet vermeld zou hebben (of per telefoon).

Dit zijn wel van die dingen dat ik echt denkt “Wow! Het werkt!”.